tiistai 13. lokakuuta 2015



                                       
                                              Pikkujoulut


Nyt ollaan jo lokakuun pimenevissä illoissa ja kohta on pikkujoulujen aika. Vielä 10-15 vuotta sitten yritykset satsasivat paljonkin rahaa rajuihinkin pikkujoulujuhliin. Se oli kiitos työntekijöille ja hetki irti arjesta. Juomaa ja ruokaa riitti monen yrityksen juhlissa aina aamuun saakka. Juhlat saattoivat olla railakkaita ja aamulla väsymys painoi silmäluomia mutta muutaman päivän jälkeen palasi taas normaali työrytmi.



Pikkujoulujuhlia odotettiin ja niistä nautittiin. Laman myötä ja muutenkin taloudellisen tilanteen kiristymisen myötä monet yritykset ovat luopuneet pikkujoulujuhlien järjestämisestä. Tänä päivänä monet yrityksistä ovat siirtyneet kokonaan pienempi muotoisiin pikkujouluihin elikä viedään työporukka ravintolaan syömään illallista tai vietetään yhteinen teatteri-ilta. Useat yritykset puolestaan ovat kokonaan luopuneet vanhasta traditiosta.

Isot, pienet, railakkaat ja vauhdikkaat tai hillitympi illanvietto, joka tapauksessa pikkujoulujuhlat ovat oiva breikki  työhön ja piristävä ruiske myös työilmapiiriin.

Niin yrityspikkujouluihin kuin ystävien keskenkin vietettäviin juhliin löytyy runsaasti upeita ideoita, minkä pohjalta juhlat on helppo järjestää. Upea ja vauhdikas 20-luku on takuuvarma teema onnistuneisiin juhliin. Paljon bling blingiä, shampanjaa ja salakapakan gansteriteemaa. Winter wonderland teeman saat myös pienelläkin vaivalla ja ideoinnilla aikaiseksi.  Ystävien kesken vietettävissä juhlissa on ihana myös kattaa jouluinen pöytä valmiiksi pieniä, hauskoja pikkujoululahjoja myöten.





Joulu on ihanaa aikaa ja joulun odotus loihtii mielestäni varsinaisen joulun. Marraskuun alussa  pidettävät vuosittaiset pikkujoulut aloittavat joulun odotuksen. Viime vuonna minulla oli pakon sanelema breikki  mutta katsotaan kuinka tänä vuonna käy. Pikkujoulujuhlien järjestäminen ystäville on ihanaa ja samalla tulee yleensä kotikin jo laitettua joulukuntoon. Näin saa pikkujoulujuhlien jälkeen nauttia taianomaisesta joulun odotuksesta. Ystävät ja rakkaat tekevät siitä suurenmoisen . Joulu ja joulun dootus on niin parasta aikaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti