keskiviikko 5. elokuuta 2015

Pienen Meritähtipalleron synttärit ja Tädin viime hetken hääjärjestelyt



Pienen Meritähti Palleron 1v synttärit ja Tädin viime hetken hääjärjestelyt.




Turkoosin ja vaaleansinisen väriset pom pomit odottavat, että joku laittaisi ne kuntoon. Värikäs meritähti on hankittu ja kalailmapallokin odottelee päivänsankaria. Simpukoita on haettu varastosta pöydälle ja ison veljen jättisimpukka odottelee kunniapaikkaa kahvipöydässä.

”Täällä” huutelee tuleva päivänsankari. Kävely ei vielä onnistu mutta sanat lumoavat pikkuisen huutelijan ja pikku pallero paistattelee itseensä tyytyväisenä, kun kaikki kehuvat kuinka hienosti hän jo puhuu. Mekko heiluu kontatessa ja pienen palleron hiukset ovat pystyssä. Pallero  on tyytyväinen juhliinsa.  Palleron mielestä hauskinta on maistella synttärikortteja ja veikistellä vieraille.

Synttärijuhlien järjestelyiden aikana samaan aikaan tehtiin vielä viime hetken hääjärjestelyjä. Täti on menossa naimisiin. Häitä vietetään jo tänä viikonloppuna. Väsyneet kaasot, tädit ja mummi eivät jaksaneet  tehdä kuin muutamia  pom pomeja  enää iltamyöhällä. Tea-cup kynttilöiden valaminen oli vienyt koko illan eikä hääkylttien tekeminenkään ihan muutamassa tunnissa mennyt.  Hääsuunnittelijan neuvosta huolimatta kaikkea mahdollista ei ole tehty hyvissä ajoin…aika kun rientää sellaisella vauhdilla ja päivät hupenevat. Niinpä vielä tänäänkin tehtiin iso-mummin kanssa vieraille vieraslahoja. Askarreltiin nimilappuja, leikeltiin kangaspaloja. Tahmeaa hommaa, mutta saatiinpa vieraille yllärit valmiiksi. 

Eilen käytiin katsastamassa isoisän ( Ukon) tekemään taideteosta alttarille. Nyt pääsee Pikku B:kin soittelemaan kirkonkelloja. 

Huh, ei enää montaa päivää jäljellä itse H-hetkeen. Menukortit kaipaavat vielä viimeistelyä ja koristeitakin on vielä tekemättä. Mutta onhan tässä vielä aikaa. Ei mitään häästressiä. .. jostain kumman syystä hääsuunnitelijankin aamu alkaa jo klo 06.00. Päivä ei tunnu riittävän, sillä muutkin työt veroittavat oman aikansa.Silti tämä on niin ihanaa ja antoisaa.  Lauantaina taas yksi onnellinen nuoripari saa toisensa ja uusi yhteinen elämäntaival voi alkaa.

Tämä oli siis heinäkuun lopun blogi.  Seuraavalla kerralla lisää maalaisromanttisista häistä.